Webbureau Spiekerboks en nieuwsplatform WattisDuurzaam slaan de handen in een om jonge duurzame bedrijven een boost te geven. Hieronder de deal en de voorwaarden.

20 procent korting

Spiekerboks biedt duurzame starters 20 procent korting op ontwerp en SEO voor een nieuwe site. Naar keuze met of zonder CMS (Wordpress).

20 dagen promotie

WattisDuurzaam publiceert een bericht over je concept, innovatie en/of ambitie. Dit promotie-artikel is 20 dagen vanaf de homepage aan te klikken.

20 duurzame start-ups

Om de deal voor onzelf duurzaam te houden, begrenzen we de deze aanbieding dit jaar tot 20 start-ups. Wees er dus snel bij!

Maak gebruik van deze deal

Stuur een mail naar info@wattisduurzaam.nl en zet daarin je duurzame concept kort uiteen. Vermeld in je mail ook je telefoonnummer en, indien van toepassing, je huidige website. Wij beoordelen zo snel mogelijk of jij in aanmerking komt voor deze aanbieding.

De korting is van toepassing op maximaal 20 uur per klant. In die tijd is de gemiddelde website afgerond en geoptimaliseerd. De tijdsbesteding voor het promotie-artikel is voor rekening van WattisDuurzaam en valt buiten de factuur.

De meeste ondernemers met enige feeling voor de maatschappij willen weten wat de impact van de eigen producten en diensten op millieu en klimaat is. Bij Spiekerboks pakken we dat vooruitstrevend op.

Levenscyclusanalyse

Zowel bij de ontwikkeling als bij het gebruik van een website komt CO2 vrij. En ook de productie van onze laptops, koffie en visitekaartjes heeft zijn impact.

Maar hoe schrijf je dat toe aan elke individuele website? En is de duurzaamste site misschien wel een pagina die nooit bezocht wordt?

Niet laden maar poetsen

Hoe we ook meten en micromanagen, een exacte impact per opgeleverde site, of de CO2-emissies per bezoeker gaan we niet vinden. We doen wat kan.

De grootste impact van een echt drukke site zit in het downloadverkeer. Een snelle site is fijn, dus laadtijden beperken we sowieso zoveel mogelijk.

Groene groei aanjagen

Naast negatieve impact kan een site ook een enorme positieve impact hebben. Een goed geïnformeerd publiek maakt slimmere en duurzamere keuzes.

Onze kracht ligt in het maximaliseren van succes van klanten. Werk voor duurzame klanten is daarmee onze beste kans op een positieve bijdrage.

Klimaatneutraal in 2020, met klantsucces als CO2-offset

Waar veel ondernemers stroomopwaarts in de toeleveringsketen de grootste CO2-reductie vinden, rekenen wij op onze afnemers. In ruil voor 20 procent korting werken we samen met onze klanten aan een ruimschoots klimaatpositieve dienstverlening. Daarmee ondersteunen we de grotere 202020-doelen van de Europese Unie.

Wij gaan voor maximale impact

Lever jij net als Spiekerboks onmisbare diensten of producten voor startende ondernemers? En wil je je klanten betrekken in je duurzaamheidsstrategie?

We denken graag (kosteloos) mee over jouw eigen 202020/deal. Een verwijzing vanaf deze pagina is zeker bespreekbaar. Mooie voorbeelden tonen we ook op WattisDuurzaam.

+31 6 4967 4990
info@spiekerboks.nl